|
Komnata Hotaru
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Niunia Socjopatycznie beztroska

|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Dracula - Jonathan ciacho, ale niestety nawet on tej nudy nie ratuje. Więcej krwi, seksu, brutalności, a mniej Thomasa Edisona i dorożek.
Reign - to jest taka cukierkowa, bardziej ocenzurowana odpowiedź na Tudorów, jak mniemam. Podoba mi się kolorystyka oraz kiecki. Fabuła, cóż, hmm... yyy... jakby to tego, ująć... na miejscu Nostradamusa wyciachałabym ich wszystkich siekierą
The Originals - NOPE. I nawet nie zamierzam, bo:
VD - NOPE, przestałam, już tym rzygam, wkurza mnie. Wszystko mnie tam wkurza, a dla samej Katherine oglądać nie będę, bo jak nadmieniłam, już tym rzygam.
SHIELD - mam mieszane uczucia. Oglądam, owszem, bywa nieźle, ale czasami bywa dennie. Coulson jest najlepszy oraz neurotyczny duet naukowy Fitz-Simmons, resztę bym mogła wyrzucić z pokładu.
Sleepy Hollow - oglądam i nawet się wciągnęłam jest wystarczająco creepy, by mnie zadowolić. A na dodatek ostatnio powstało:
Sleepynatural
A na koniec chciałabym obwieścić, że sezon 9 Supernatural to dar od wszechbogów i wszechdemonów!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aggie Navy Swallow

|
Wysłany: Czw Lis 21, 2013 9:20 pm Temat postu: |
|
|
SN wielbie w tym sezonie. Wreszcie!!!
Sleepy Hallow ogladam ale nie czekam na nowe odcinki. Moze byc.
Reign mi sie spodobalo, ale glownie za sprawa Sebastiana. Ah te oczka. Chociaz historycznie rzecz biorac to ten serial po pomste do nieba wola i caly watek Nostradamusa mi sie nie podoba. I krolewicz tez cienki. Ale lubie Mary. Wiecie ja sama nie wiem czemu mi ten serial do gustu przypadl.
Shield....jestem przeogromna fanka Marvel'a i wszystkich komiksow. Ale sie nie moge przekonac. Tak jak i do Arrow. Cosik mi nie pasi i juz.
I jeszcze kukam na Once upon a time, i rowniez spin-off. Oryginalny to chyba ogladam tylko dla Reginy i Hook'a. A ten nowy to tak jak z Reign, poprostu lubie, ale nie potrafie powiedziec czemu  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Gru 02, 2013 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Sądziłam, że nikt nie zrzędzi jak stare małżeństwo tak, jak Winchesterowie. Myliłam się. Danno i McGarett biją ich na głowę!
yup, wciągnęłam się w Hawaii Five-0 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nan Pępuszek

|
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 10:35 pm Temat postu: |
|
|
Ha! Wiedziałam, że to do ciebie trafi, nawet, jak ty nie wiedziałaś! Pierwszy sezon? A Danno i Steve wymiatają jeśli chodzi o utarczki, ich samochodowe rozważania są bezbłędne. Albo te na dachach. Albo łodziach. No i mam słabość do aktorów z późniejszych sezonów  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Gru 08, 2013 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Jaki pierwszy sezon, ja już 4 pochłaniam!
Danno i Steve w samochodzie, na łodziach, na dachach, przez telefon!
"- It's classified
- Oh, it's cassified... What are you wearing?
- What?
- Let me guess... cargo pants! Or is this classified too?"
Zaskakująco w Hawaii uwielbiam chyba wszystkich. Zdecydowanie popieram pairing Cath/Steve, Catherine jest fenomenalna (a bierzmy pod uwagę, że kobiece postacie często mnie do siebie zrażają). Ale tam wszyscy są świetni, nawet epizodyczni.
Aczkolwiek!!! Aczkolwiek Doris McGarrett powinna się spiknąć z Johnem winchesterem, obydwoje są do dupy w rodzicielstwie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aggie Navy Swallow

|
Wysłany: Wto Gru 24, 2013 12:52 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkiego Najlepszego z Okazji Swiast i Nowego Roku wszystkim szurnietym Komnatowiczkom!!!!! Tyle lat juz razem, oby tak dalej! _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|